http://camlovecuk.blogspot.com

SETIAP YANG DICIPTA ADALAH MILIK DIA

selamat pagi Cinta

Rabu, 23 Mac 2011

selamat pagi Cinta?sapa yg bcinta? sure la mreka yg bcinta. takan mak cik yg dok jual beras atas Pasar Siti Khadijah plak kn. Act,pagi ni aku bgun awal. jam 6pagi. tp bleh plak tlelap slpas 5minit sdar. Utk kali kdua, jam 720pagi aku bgun.sbb buah hati call.hehe.. So,bbunga2 la hati ni bile dgr suara die.Itulah yg dnamakan 'selamat pagi Cinta' .Boleh la plak,pagi2 buta b'webcam dgn dia.hehe.dgn muka tak mandinya.How's sweet kn.hehe.Hopefully,rlationshp kami ni akan b'akhir dgn ikatan yg sah.on this April,genap la 4 years.klau angah aku buley btahan dgn bf(she's hsbd) dia slma 8taon,nape kalo tdak aku kn.?Tapi scinta2 aku dekt die,family aku tak penah aku lupakn. family 1st! and most important is I love them damn much! no else can replace them.
Orang tua-tua cakap,kalau kita bgun awl nnti rezeki seng msuk. so,nak tgk la rzeki apa utk aku hari nie. hehe.

**mulakan hari-hari anda dengan senyuman disamping m'awek mudakan wajah anda :)

4 ulasan:

Maznah MN berkata...

bukan aku tahan ngan ez. ez yg tahan ngan aku...wakakak....tu namanya keabadianchenta...apa barang selamat pagi cinta...:P tp syurga cinta pun best jugak...

muziana binti muhamad nor =) berkata...

haha.ez yg tahan dgn ang!itu betul.im agree! eley,keabadian la sgt.jgn smpai aku buat neraka cinta.terjun bangunan bgai.hehe.

eeri jeremiah ivanovic berkata...

BERANGAN!!!!!!!!!!!!!!!!

muziana binti muhamad nor =) berkata...

berangan2 jugak!duit rm250 aku mana??

Catat Ulasan